Inici | Cursos vigents

Cursos vigents

La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S'especialitza en arts escèniques i gestió cultural, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.

 

 

 

 

 

EXIT: Experiències Internacionals
Càpsules formatives, amb Toni González

EXIT vol ser una setmana de sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització, que ajudi les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.


Dilluns 26 de juny de 2017. De 10 a 14h [+]
El projecte i l’obra escènica internacionalitzable

Ofereix eines metodològiques per descobrir en el propi treball artístic o projecte les oportunitats que es poden obrir a les companyies en ampliar el seus circuits i la sortida a l’exterior. Pretén respondre a la pregunta: el meu projecte és internacionalitzable?

Dijous 29 de juny de 2017. De 10 a 14h [+]
Pràctiques de visibilització i distribució dels projectes escènics

Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per donar a conèixer els treballs artístics de les arts en viu, fer-los visibles als professionals i distribuir-los més enllà dels circuits habituals de treball.

Més informació: exit.nauivanow.com i xarxes socials.


Taller d'escriptura PIIGS: dramatúrgies de la crisi, amb Antonio Morcillo
Del 17 al 21 de juliol de 2017. De 18 a 21h

L’objectiu d’aquest taller és explicar històries. Narrar testimonis. Donar eines creatives a aquells que directament han patit o estan patint la greu situació social i econòmica, encara molt present a Espanya, i ajudar-los així a expressar la seva vivència. El taller va dirigit a integrants d’entitats o associacions que treballen en l’àmbit social i compromesos amb nous models d’organització i convivència i a les persones directament afectades.

A càrrec d'Antonio Morcillo López
Director i dramaturg format a l’Institut del Teatre de Barcelona i en diversos seminaris impartits per Martin Crimp i Yves Lebeau, entre d’altres. Actualment és director artístic de la plataforma de promoció de l’autoria dramàtica perpetuum i professor d’escriptura.

Més informació

 


Cursos realitzats [+]