Inici | Cursos vigents

Cursos vigents

La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S'especialitza en arts escèniques i gestió cultural, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.

Com puc donar a conèixer el meu espectacle.
Amb Bàrbara Branco

5 i 19 de març, 9 d'abril de 2018. De 16 a 20h [+ info]

Eines, recursos i estratègies per a una campanya de comunicació d’èxit –on i off line- amb un pressupost ajustat.

Aquesta oferta formativa de 4 píndoles té l’objectiu de mostrar un camí i oferir els recursos necessaris per a la comunicació d’espectacles i/o projectes culturals. 
 
L’alumne pot cursar les 4 sessions en el seu conjunt o bé assistir només a les sessions en què estigui interessat. Cada sessió compta amb una part teòrica i una part pràctica basada en projectes escènics reals i/o les propostes que plantegin els alumnes.
 

L'actor i la màscara a la Commedia dell'Arte.
Amb Fabio Mangolini
21 i 22 d'abril de 2018. De 10 a 15h [+ info]

Un taller d'arts escèniques en què el cos i el moviment són la base de creació de nous llenguatges escènics. 

Dirigit a tots els artistes afins a les arts escèniques, fent servir el cos i el moviment com a base de creació de nous llenguatges escènics. Són benvinguts actors, ballarins, artistes del circ, cantants, clowns i directors.
 
La màscara posa en relleu l'acció de l'actor i extreu l'essència del caràcter del personatge i de la situació. La màscara precisa els gestos del cos i la tonalitat de la veu. La màscara filtra l'essencial i elimina l'anècdota.

Cursos realitzats [+]