Inici | Formació

Formació

La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S'especialitza en arts escèniques, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.


Cursos vigents

Escriptura i creació per a actors. Nivell II i III

Nivell II: 13 i 14 de maig de 2017. De 10 a 15h [+]
Com vam veure en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d'un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En el segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions.

Nivell III: 27 i 28 de maig de 2017. De 10 a 15h [+]
Ja hem après a creuar el pont de doble sentit entre la interpretació i la dramatúrgia. Durant aquest procés ha aparegut un tercer plànol: la posada en escena, que sempre depèn del director/a. En aquest tercer nivell es donaran eines per muntar en escena les històries que ha sentit i ha escrit, tancant així el procés teatral creatiu de forma global. L'alumne/a experimentarà els tres plànols i adquirirà les eines necessàries per treballar-los i integrar-los de forma harmònica en els seus processos creatius.

Curs adreçat a actors i actrius professionals. A càrrec d'Alejandra Jiménez Gascon


Cursos realitzats [+]