Inici | Formació

Formació

La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S'especialitza en arts escèniques, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.


Cursos vigents

Escriptura i creació per a actors. Nivell I i II [+]

Nivell I: 4 i 5 de març de 2017. De 10 a 15h 
Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. Gestarem històries i descobrirem una dramatúrgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. D’aquesta manera ens convertirem en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret i es crea des de l’instant present.

Nivell II: 1 i 2 d'abril de 2017. De 10 a 15h 
Com veurem en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d'un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En el segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions.

Curs adreçat a actors i actrius professionals. A càrrec d'Alejandra Jiménez Gascon


 

Curs d'introducció al disseny de vestuari per a arts escèniques. Amb Gloria Viguer.

Dates: 16, 17, 23, 24 i 25 de març de 2017. De 17 a 21h [+ info]

Curs teòric i pràctic que té com a objectiu introduir els alumnes en el món del vestuari de les arts escèniques. En veurem la història i les diferents èpoques, els gèneres teatrals, el vestuari en els diferents mitjans, coneixerem l'ofici del figurinista i seguirem, a través d'un cas pràctic, tot el procés creatiu del disseny de vestuari d'un espectacle pas a pas, per acabar dissenyant el vestuari d'un personatge.

Dirigit a professionals o aficionats de les arts escèniques i/o el vestuari, estudiants de carreres afins al món de l'espectacle o la moda, a creadors teatrals, artistes, dissenyadors, i al públic ampli i interessat al món escènic, el vestuari o qualsevol procés creatiu artístic.


Cursos realitzats [+]