Inici

Viver de creadors


Espai de treball i reunió al servei de creadors i professionals de la cultura. Es dóna suport a iniciatives culturals posant al seu abast els mitjans necessaris perquè desenvolupin els seus projectes en convivència amb altres professionals, tot potenciant la generació de sinergies i complicitats. La Nau es converteix, així, en seu de nombrosos projectes de totes les disciplines artístiques, que treballen en un espai diàfan, sense parets.


[contacte]

Usuaris del Viver de Creadors
Arcàdia Companyia
Companyia teatral
arcadiacia.blogspot.com.es

Arcàdia és una companyia teatral creada a l’estiu del 2009 formada pels actors Marta Aran, Laura López i Guillem Motos i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia. El seu objectiu és la creació de nous textos teatrals i la seva representació dalt de l’escenari, tot i que no renuncia a la possibilitat de representar altres autors (contemporanis o clàssics). El seu és un teatre lligat a gèneres que, habitualment, s’associen més a la narrativa o al cinema que al teatre. Això sí, sempre amb l’humor com a arma principal.Art Motile
Investigació i informació sobre residències artístiques
www.artmotile.org

Art Motile és una organització sense ànim de lucre que des de 2009 investiga i facilita informació sobre residències artístiques espanyoles i programes de mobilitat artística dirigits a artistes espanyols.


beSenpai
Formació on-line basada en vídeo
www.besenpai.com

Ofereixen la producció i difusió de continguts de formació on-line basats en vídeo. Passen el temari d'un curs o formació a format imatges i presenten una plataforma a través de la qual estructurar el contigut en format de curs, amb lliçons, tests i capítols. L'alumne pot seguir el contingut des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet al seu ritme. Com a productora fan retransmissions d'esdeveniments en directe i vídeos per a marques.


Bonobo Cooperativa
Cooperativa audiovisual
bonobocooperativa

És una cooperativa audiovisual que pretén coordinar i posar en comú el coneixement dels seus membres per crear productes audiovisuals i periodístics. Centrats en el món documental, periodisme crític i social, videoclip, producció musical i audiovisual per a teatre.

Actualment treballen en el documental Cousins, una visió en primera persona de la Turquia actual, i el documental Codi obert, una radiografia de les CUP. En l'àmbit teatral estem treballant en l'espectacle Most of all you've got to hide it from the chicks, de Carla Rovira. 

 


 

Connectats
Pràctiques artístiques, educació i comunicació social
www.connectats.org

Connectats és una organització dedicada a la ideació, producció i gestió de projectes culturals que vinculen audiovisual, pràctiques artístiques i nous mitjans a través de processos oberts i col·laboratius. Promouen, des de l'any 2006, possibilitats d'implicació i interacció en l'àmbit cultural, social i educatiu, i fomenten una perspectiva de desenvolupament local.


El dia D
Comunicació i imatge
www.eldiade.net

Iniciativa de Lucía Meler, fotògrafa i dissenyadora gràfica, i Víctor Fernández, realitzador, que apliquen la seva experiència gràfica i audiovisual per crear un record amb cada història personal.

També realitzen fotografia promocional per a actors i músics, reportatges per a premsa i cobertura de concerts, actes esportius i esdeveniments empresarials.


El Globus Vermell
Divulgació de l’arquitectura
elglobusvermell.org

El Globus Vermell té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginem la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.


 


Factoria Escènica Internacional (FEI)
Creació, producció i difusió de les arts escèniques
www.factorfei.com

La FEI és una plataforma orientada a la creació, producció i difusió de les arts escèniques contemporànies, i està impulsada per artistes freelance procedents de totes les disciplines d’aquest sector, i dirigida per Carme Portaceli. Ofereix als seus col·laboradors i participants una gestió professional dels projectes que acull.

 


Jordi Buxó
Fotografia
www.estudijordibuxo.com
 

Jordi Buxó és un fotògraf instal·lat a la Nau Ivanow des del 2008, on treballa aprofitant l’espai obert, participatiu i de comunicació amb altres professionals de les arts.
 


Omen
Producció audiovisual
www.omen.cat

Va néixer l'any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l'objectiu d'unir forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l'impuls del talent jove.

 


Projecte Ingenu
Col·lectiu teatral en residència a la Nau Ivanow
marcchornet@me.com

El Projecte Ingenu és un grup de treball i recerca sobre el fet actoral i la teatralitat. Neix de la voluntat d’un grup de joves actors i creadors escènics de compaginar la tasca professional amb l’evolució personal i la recerca permanent d’un model d’actor contemporani.

Les nostres sessions estan guiades per eixos temàtics que condueixen el treball cap als límits de la teatralitat en diferents àmbits: teatre desubicat (espai teatral i els seus límits), teatre i societat (experiències d’intervenció social amb el teatre com a eix central), teatre i intèrpret (com l'actor és capaç de modificar l’experiència de l’espai temps en el receptor).


RECOMANA
Associació per a la promoció de les arts escèniques
www.recomana.cat

RECOMANA Associació per a la promoció de les Arts Escèniques busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l'experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i a través de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels nostres col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.
 


Simbiosi
Educació, Lectura, Cultura i Comunitat
Júlia Baena (@Bibliojuvenil)/Maribel de la Cerda (@Maribeldelact)/Marta Roig (@martaroigpages)

Un punt de trobada de professionals que treballen al voltant de la promoció de la lectura, la mentoria i l’aprenentatge servei, amb el desig de compartir projectes, aprendre cooperativament i créixer i anar més enllà dels límits individuals, tot creant iniciatives culturals i educatives per a infants, joves, professionals, empreses i entitats.

 


vitrubio.net

vitrubio.net és un projecte especialitzat en programari lliure i llicències lliures. Històricament el seu treball s'orienta cap a l'economia del bé comú i la llibertat d'ús, promou solucions que afavoreixen l'economia local, les realitats creatives i solucions tècniques eficients mitjançant un consum responsable. Un projecte que neix d'una llarga experiència en sistemes de comunicació impresa i digital, disseny gràfic i producció editorial i web. Actualment se centra en el desenvolupament de pàgines web i administració de sistemes informàtics.

 

 


 

We Act Assoc.

Productora d’arts escèniques accessibles
festivalsimbiotic.es

Organització sociocultural sense ànim de lucre que neix amb l'objectiu d'eliminar les barreres comunicatives en l'art i la cultura promovent la investigació de nous llenguatges escènics i generant un teixit humà i logístic que promogui la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial a la vida cultural i artística de Barcelona.

Treballen per generar una oferta cultural que pugui ser gaudida per tothom sense excepció. A través de Festival Simbiòtic, volen posar de manifest que és necessari i no és tan difícil oferir un accés lliure i ple a les persones amb diversitat sensorial a unes arts escèniques contemporànies i de qualitat.